Mònica Oliveras

-Arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. ETSAB.
Tribunal Projecte Final de Carrera, Gener 2000. “Centre de Secundària a la Colònia Güell, Santa Coloma de Cervelló”
-Beca de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional del Govern Espanyol (AECI, Ministerio de Asuntos Exteriores de España) per col·laborar amb la Càtedra de Teoria de l’Arquitectura de la Facultat d’Arquitectura i Disseny de la Universitat Nacional de Córdoba, Argentina.Treball d’investigació. Agost-Octubre 2000.
-Col·legiada al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) amb el número 33.187-2 desdel gener de 2001.
-Màster en Estudis Territorials i Urbanístics de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l’Associació Espanyola de Tècnics Urbanistes (AETU). Màster cursat sota la
direcció col·legiada del Dr. Albert Serratosa i el Dr. Josep Bernis. 1ª. Promoció Gener 2001- Juny 2002. Obtenció del Títol l’any 2004.
>Treball final defensat davant de Jurat el 23 de juliol de 2002 a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, obtenint la qualificació d’excel·lent.
“Amidament de la Millora Ubana a l’Hospitalet de Llobregat. Pla-Horitzó Hospitalet 2010” Esteve Caramés, Llicenciat en Ciències Polítiques, UB; Marc Casanovas, Enginyer de Ponts, Camins, Canals i Ports, UPC: Mònica Oliveras, Arquitecta, UPC
Treball de pràctiques en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament Urbà de l’Hospitalet de Llobregat, (ADU)
>Ponència sobre el treball final, realitzada a la Biennal Europea de Ciutats, Barcelona 2003.
“Biennial Conference of Towns and Town Planners in Europe”
-Diploma de Postgrau en Dret Urbanístic sota la direcció de l’advocat Carles Pareja. Institut d’Educació Contínua (IDEC) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Octubre-Juny 2004.
-Diploma de Tècnic Urbanista de l’Associació Espanyola de Tècnics Urbanistes (AETU). Gener 2005

-Pràctiques en estudi d’arquitectura realitzant treballs de deliniació i desenvolupament de projectes a nivell d’Avantprojecte, Projecte Bàsic i Projecte d’Execució.
Període 1997-1999
-Desenvolupament com a arquitecta col·laboradora del Projecte d’Execució d’un Centre de Dia per a malalts d’Alzheimer a Granollers. Obra finalista a la 3ª. Biennal d’Arquitectura del Vallès.
Juny-Juliol 2000
-Elaboració del Projecte Bàsic i d’Execució per a la reforma i ampliació d’un edifici d’habitatges al barri de Gràcia de Barcelona.
Juny 2001
-Col·laboració en el Projecte Bàsic i d’Execució d’una àrea lúdica al Forest Canals i Nubiola de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). 1a. fase. Disseny conjunt mobiliari urbà T-2002.
Juliol-Setembre 2002
-Col·laboració amb el Centre de Documentació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona per a l’avaluació de projectes europeus d’espai públic. Creació de l’Arxiu Europeu de l’Espai Públic Urbà dins del Programa Gaudí finançat parcialment per la Unió Europea.
Organització del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà 2004 convocat pel CCCB (Barcelona) l’Az W (Viena), l’IFA (París), el Nai (Rotterdam) i The Architecture Foundation (Londres).
Des del Setembre de 2002. Reunions de coordinació a Viena i a Brusel·les.
-Presentació pública del site web www.urban.cccb.org en el marc del Seminari Urbà “Ciutats (In)visibles, espais de risc, espais de ciutadania” celebrat a Barcelona, CCCB juliol 2003.
-Reforma Interior d’un local comercial a Granollers. 2003
-Ampliació i reforma d’una casa de cos a Sant Esteve Sesrovires. 2002-2004
-Ampliació i reforma d’una casa de cos a Vallirana. 2004.
-Concepció, disseny i implementació del site web www.vicensoliveras.com
-Organització del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà 2006 organitzat pel CCCB (Barcelona), l’Az W (Viena), l’IFA (París), el Nai (Rotterdam), The Architecture Foundation (Londres) i el Museum of Finnish Architecture (Hèlsinki).
Juliol 2005
-Projecte Bàsic i d’Execució d’una casa a Àger. 2005
-Projecte Bàsic i d’Execució d’una casa a Granollers. 2005.
-Ampliació i reforma d’una casa a Collbató. 2006
-Organització de l’exposició “A favor de l’espai Públic” a l’espai aparador del CCCB. Juliol 2006
-Projecte Bàsic d’una casa a Lleida. 2007
-Reforma d’un edifici d’habitatges a Granollers. 2007
-Reforma interior de dos pisos a Barcelona. 2007
-Redacció del Pla Local d’Habitatge de Vallromanes. 2006-2007
-Arquitecta Serveis Tècnics Municipals de Vilanova del Vallès. Des del maig del 2006


Leave a Reply